Faceți căutări pe acest blog

vineri, 21 august 2015

Wallpapere diferite pe fiecare screen - Android

Ca utilizator de Linux sunt obișnuit cu personalizarea fiecărui desktop (sau screen cum e numit biroul/ ecranul de lucru în Android) cu wallpaper propriu, widgeturi proprii, nu numai pentru aspect ci și pentru identificarea rapidă a ecranului de lucru. Fireste c-am căutat să fac același lucru și-n Android, și am gasit destule aplicații ce fac așa ceva: http://www.google.ro/webhp?gws_rd=cr&ei=pzLVVZiOI8nyaN7Nh9AF#safe=active&q=different+wallpaper+on+each+screen+android

Instalați MultiPicture Live Wallpaper (https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tamanegi.wallpaper.multipicture&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Ddifferent+wallpaper+on+each+screen+android&pcampaignid=APPU_1_vpnWVaGIMcywa8qrvOAD), își face treaba excelent. Se poate folosi o singură imagine pe cele 5 screen-uri, sau imagini diferite pe fiecare screen, sau chiar se poate alege ca imaginea pe 1 sau mai multe screen-uri să se schimbe periodic.

Common settings- aici putem alege caracteristile standard, implicite pentru toate  screen-urile, imaginea, modul de afișare/ aspect ratio (potrivire la ecran, imaginea completă sau ceva intermediar) , culoarea de fundal, transparența (dacă doriți așa ceva, la 0% se va vedea de fapt culoarea de fundal).


Add individual settings- apăsând pe butonul + creăm secțiuni dedicate și putem adăuga setări specifice fiecărui screen. Secțiunile apar după "Common settings" și sunt denumite "Screen 1 settings", "Screen 2 settings", șamd. Screen 1 este primul screen din stânga, screen 5 este primul din dreapta, screen 3 este după cum cred că știți deja ecranul "Home".


Screen 1 (-> 5) settings- aici facem setările individuale, dedicate acestui screen, imaginea, culoarea fundalului, șamd. În cazul în care doriți asta sau dacă nu setați o anumită categorie vor fi folosite setările comune, generale.

Use lock screen settings- dacă e bifat putem aloca o imagine și ecranului de blocare (lock screen) in "Lock screen settings".

Transition type- aici alegem efectul dorit la mutarea pe alt screen.

Aplicați setările și bucurați-vă de noul aspect.





Back to top