Faceți căutări pe acest blog

luni, 29 iulie 2013

Stickere (autocolante) decorative

 După cum scriam într-un material anterior (http://stressat.blogspot.ro/2012/11/stickere-gnu-linux-normal.html), mi-am personalizat laptopul cu un sticker pe capac și alte două mai mici în interior, sub tastatură (cele din urmă cadou... :D ).
 Sunt foarte mulțumit de calitatea acestor stickere, ca și de promptitudinea și seriozitatea firmei furnizoare, așa că aflând că acele stickere nu mai sunt disponibile pe site-ul respectiv vreau să arăt eventualilor doritori de unde pot face rost de așa ceva:
http://www.westick.ro/stickere-laptop

 Și asta nu este tot, puteți comanda nu numai stickere pentru laptop ci și:
- stickere decorative, stickere pentru perete, autocolante peretehttp://www.westick.ro/stickere-decorative
- stickere auto: http://www.westick.ro/stickere-auto

 Eu deja discut cu familia de o comandă de două, trei stickere decorative de perete, mai trebuie să ne hotărâm, io înclin spre unul cu Tux, soția vrea ceva mai clasic (femeie dom'ne, adică nu știe precis ce anume să comande, vrea și unul cu flori, și pe cel cu căluțul cabrat, și unul cu o fotografie de-a ”moștenitorului” și dac-o las golește prăvălia...), iar fiu-miu deja a stabilit, el vrea o gagică mai golașă... :D
 Ok, vedem noi ce și cum,poate-mi amintesc să pun și ceva poze când ne hotărâm și comandăm și mai ales amplasăm stickerele pe pereți.

 Ați reținut faptul că stickerele mici au fost cadou? Nu e vorba de ceva special pentru mine, asta este politica firmei, pentru fiecare sticker primești un cadou, la trei stickere laptop comandate mai primești unul gratis, șamd:
http://www.westick.ro/oferte-stickere-cadou
, deci la o comandă de trei stickere decorative mai primești cadou trei mini stickere (~30 cm). Îmi plac cadourile!!!

 Actualizare: ok, tocmai am primit comanda, hai să vă arăt ce mi-am dorit eu. Un autocolant cu Tux (58x72 cm), deocamdată nu l-am amplasat, după curățenia generală fac și asta!


Back to top